Am avut placerea sa vizitez Brasovul, pentru prima data,  saptamana aceasta cu ocazia evenimentelor Business Days. Multumesc inca o data portalHR pentru invitatia oferita.

PortalHR au organizat un concurs prin care trebuia sa ii conving de ce vreau sa ma trimita la Brasov. Am trimis e-mailul cu motivatiile mele si cand aproape ca uitasem de concurs, am primit raspuns din partea lor. Castigasem locul 1 si o invitatie vip la Business Days.

Am plecat spre Brasov cu multe asteptari. Oameni pe care ii citesc de mult timp, urmau sa vorbeasca si sa tina traininguri. Insa spre suprinderea mea asteptarile mi-au fost intrecute. Ii felicit pe aceasta cale.

In ordinea in care mi-am notat in agenda, m-am intors de la Brasov cu:

O demonstratie geniala de vanzari pe care ne-a prezentat-o Sliviu Rotariu – CEO la Lord of Lands – Nu produsul conteaza atunci cand vinzi! Atitudinea pe care o ai tu fata de produs si fata de client face ca acea vanzare sa se realizeze sau nu.

Andy Szekely ne-a facut exercitiul cu cei 5 oameni care ne decid viitorul, detalii aici. Tot de la el am aflat cum arata echipa manageriala perfecta si care sunt criteriile pe care Warren Buffet le aplica pentru a-si alege oamenii.

Vlad Stan ne-a vorbit despre manager vs. antreprenor. Mai bine spus, angajat vs. antreprenor. Poti considera ca ai spirit antreprenorial, doar atunci cand din orice problema vezi o oportunitate. Tot el ne-a facut un exercitiu fantastic despre ce inseamna sa fi angajat, detalii aici.

Adrian Florea ne-a demonstrat ca pasiunea oamenilor e cea mai valoroasa si cea mai ieftina resursa pe care o poate avea un antreprenor. Oamenii trebuie sa simta ca progreseaza, sa aiba motivatie in ceea ce fac.

Dr. Ing. Florin Munteanu a venit cu o solutie legata de cum ar trebui tratat invatamantul in zilele noastre si a mai exemplificat de criza a impus nevoia de a livra valoare.

Am participat la 4 conferinte si 4 worshopuri. Workshop-ul care mi-a adus cea mai mare valoare a fost cel despre excelenta in afaceri, sustinut de Lorand Soarez – Szasz si Bogdan Comanescu. Am avut parte de exercitii practice si demonstratii live de negocieri si vanzari.

Mi-a placut si workshopul despre socializare, joaca si interactiune, si cum anume se poate creste gradul de implicare a clientilor prin social media. Felicitari Alex Bleau, Ciprian Stavar, Andrei Rosca si Adrian Monoranu pentru lectiile oferite.

In concluzie, la Brasov am invatat multe lucruri noi de la speakeri care, chiar, au experienta in ceea ce fac si am intalnit o gramada de oameni minunati. Mi-am completat colectia de carti de vizita cu peste 40 de noi exemplare :D.

Felicitari echipa Business Days pentru organizare si astept cu interes noul eveniment de la Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *