La fel ca si campania precedenta care a fost lansata de ROM, si aceasta a reusit sa ma intrige la culme inca de cand am vazut-o. Prima data m-am enervat. Dupa 5 minute mi-a placut, iar acum mi se pare geniala!.

Atunci cand cauti pe Google „romanii sunt” apar optiuni de autocompletare, care sunt de fapt exemple negative. E drept ca Google completeaza cu cele mai accesate cuvinte cheie si cu cele mai accesate articole. Dar de aici si pana la a face completarea cu romanii sunt paduchiosi e cale lunga.

Ma deranjeaza faptul ca atunci cand a fost lansata campania, o serie de bloguri/site-uri/publicatii au scris articole despre asta. Dar ce au scris? Ca romanii sunt *** (evit intentionat sa folosesc cuvantul ingrosat anterior). In loc sa creeze continut de calitate care sa ridice imaginea romanilor, ei au ingropat-o si mai tare.

E si normal pentru Google sa afiseze cuvantul respectiv la ce rating s-a facut, daca doar la articolele scrise in ultima saptamana returneaza 19.700 de rezultate. Iar pe ultimele 24 de ore, peste 100 de bloguri au scris ca romanii sunt ***.

Tot ce au facut a fost sa intareasca cuvantul cheie.

Cateodata inghit in sec si ma gandesc ca ne meritam soarta. Atata timp cat noi nu ne respectam, atunci la ce ne asteptam?

Din pacate asta se promoveaza zilnic la televizor si in revistele de scandal.

 

Romanii sunt buni, sunt destepti, au rezultate, sunt creativi si au demonstrat asta in nenumarate situatii.

Ma bucura nespus de mult cand vad campanii care incearca sa aduca valoare si sa faca ceva bun pentru Romania.

 

* prin acest articol il provoc pe Manafu sa mai adauge 10 euro in contul Valentinei. Felicitari pentru initiativa!

 

One Thought on “Romanii sunt destepti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *