Cum a fost la a cincea ediție Timinvest?

20 / 100

A cincea ediție Timinvest a fost dedicată investițiilor cu un risc mediu, interesul fiind ridicat iar sala plină. 

Luca Dezmir a deschis seara, vorbind în rubrica 5 minute de finanțe personale, despre modalități de a reduce cheltuielile, păstrându-ne stilul de viață. La final a oferit 2 broșuri redactate de el, cu +101 modalități de a-ți reduce cheltuielile, celor mai activi participanți. 

Subiectul principal al serii a fost despre investiția în ETF-uri. Mai exact despre ce sunt ETF-urile și cum anume se poate investii în aceste instrumente prin intermediul broker-ului XTB. Au fost informații foarte utile și întrebări din sală, la subiect, despre taxe, comisioane, modalități de impozitare etc. 

În partea a doua a întâlnirii, Mihai Dima a facilitat sesiunea de dezbateri, în care am pus pe masă decizia de promovare a României la statutul de piață emergentă. Împreună cu cei prezenți în sală, ne-am exprimat părerile, entuziasmul și reticența, am încercat să conturăm împreună cum va arata viitorul bursei, în urma acestei decizii de promovare.

Recomandarea de lectură pentru aceasta ediție a fost cartea lui Tony Robbins: (reducere 20% și transport gratuit).

În 13 noiembrie ne vedem la o nouă ediție Timinvest, în care vorbim despre investițiile financiare cu un grad de risc crescut.

Mulțumim sponsorului XTB, care ne sprijină în organizarea fiecărei întâlniri.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la următoarea agendă.

Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

PS: dacă cunoști pe cineva din Timișoara sau împrejurimi, care e interesat de astfel de întâlniri, dă-i de știre despre Timinvest. Evenimentele sunt gratuite, iar dorința noastră e să formăm o comunitate din care să învățăm unii de la ceilalți.

Cu drag,
Răzvan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *