Cum a fost la a doua ediție Timinvest?

A doua ediție Timinvest a fost dedicată investițiilor cu un grad mediu de risc. Interesul pentru acest subiect a fost destul de ridicat, prezența fiind mai numeroasă decât la precedenta întâlnire. 33 de participanți au fost prezenți în sală, dornici să afle informații relevante și să socializeze cu alți oameni care au aceleași interese. 

Luca Dezmir a început seara cu secțiunea de 5 minute de finanțe personale, în care a vorbit despre ce înseamnă să fii proactiv și reactiv când vine vorba de finanțele personale. Extras din prezentare: ca să ajungi la contribuție, la ceva ce lași în urma ta ca și ființă umană, social sau la nivel de familie, ai nevoie de timp. Iar timpul acesta se câștigă cu bani, prin surse de venit pasiv, acea independență financiară sau libertate financiară de care tot vorbim. Asta înseamnă să fii proactiv, să îți construiești aceste surse.

Eu am avut o prezentare despre cum să-ți alegi broker-ul. Cei 6 factori pe care i-am luat în calcul atunci când am decis să-mi deschid conturi la brokeri. 

În partea a doua a prezentării, am avut 3 invitați care ne-au povestit despre experiențele lor privind investițiile la Bursa de Valori București. 

Discuțiile pe marginea prezentărilor au curs una după cealaltă, iar 2 ore au trecut ca vântul și ca gândul, lăsându-ne impresia că timpul a fost mult prea scurt. 

Următoarea întâlnire Timinvest, va fi în augst, în care vorbim despre investițiile cu un risc ridicat.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la agenda întâlnirii. Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

Cu drag,
Răzvan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *