Cum a fost la a patra ediție Timinvest?

A patra ediție Timinvest a fost dedicată investițiilor imobiliare. Luca Dezmir a deschis seara, vorbind despre importanța cheltuielilor și gestiunea acestora în rubrica celor 5 minute de finanțe personale. Mai apoi tot el a avut o recomandare de lectură și recenzie a cărții Real Estate Riches de Dolf de Ross.

Subiectul principal al serii a fost despre gestionarea apartamentelor închiriate în regim hotelier. Cosmin Măruță, invitatul nostru special, a captat cu totul atenția sălii, povestindu-ne din experiența proprie cum a început investițiile în proprietăți imobiliare, cum a ajuns să le ofere în regim hotelier și care au fost provocările lui de-alungul timpului. 

Subiectul s-a dovedit a fi atât de interesant și întrebările adesate pe marginea acestuia, încât cea de-a doua prezentare nu a mai avut loc în program, iar impresia generala fiind că timpul a zburat pur și simplu.  Audiența fiind într-un număr record.

În 9 octombrie ne vedem la o nouă ediție Timinvest, în care vorbim despre investițiile financiare cu un grad de risc mediu.

Mulțumim sponsorului XTB, care ne sprijină în organizarea fiecărei întâlniri.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la următoarea agendă. Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

PS: dacă cunoști pe cineva din Timișoara sau împrejurimi, care e interesat de astfel de întâlniri, dă-i de știre despre Timinvest.

Evenimentele sunt gratuite, iar dorința noastră e să formăm o comunitate din care să învățăm unii de la ceilalți.

Cu drag,
Răzvan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *