Cum a fost la a șasea ediție Timinvest?

A șasea ediție Timinvest a fost dedicată investițiilor financiare cu un risc crescut. A fost o seara plină, timpul zburând ca vântul și ca gândul, iar impresia generală a fost că trebuia să facem întâlnirea mai lungă pentru a putea dezbate toate cele 4 subiecte de pe agendă. 

Luca Dezmir, a avut o prezentare interactivă despre modalități de a ne crește veniturile, corelat cu cele 4 cadrane pe care le prezintă Kiyosaki. 

Subiectul principal a fost acoperit de Robert Petre, invitat special din partea XTB România, care ne-a vorbit despre CFD-uri. Ce sunt, cum funcționează, cum se poate investii în ele, ce este levierul, ce este spread-ul, swapul și cum se calculează toate acestea. Au fost informații foarte valoroase și de bun simț pe care trebuie să le stăpânească oricine vrea să facă astfel de investiții. 

În partea a doua a întâlnirii, am avut o prezentare în zona de psihologie investițională, vorbind despre bias-uri cognitive cognitive în luarea deciziilor și impactul acestora în rezultatele investiționale. Am să revin cu un articol în curând, despre Sunk Cost Bias.

Mihai Dima a încheiat seara cu o prezentare a unei cărți foarte interesante: The man who solved the market – Gregory Zuckerman 

În 11 decembrie ne vedem la o nouă ediție Timinvest, în care vorbim despre imobiliare.

Mulțumim sponsorului XTB, care ne sprijină în organizarea fiecărei întâlniri.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la următoarea agendă. Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

PS: suntem pe ultima sută de metri cu platforma Timinvest online, unde vom avea toate materialele video, de la prezentările de până acum. Dacă ești interesat să vezi ce am discutat la toate cele 6 ediții, te invit să te abonezi la newsletter pe site-ul Timinvest, pentru că am sa revin acolo cu detalii pe email, la momentul respectiv.

Cu drag,
Răzvan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *