În weekendul ce tocmai a trecut, am participat la cursul de investiții imobiliare, susținut de Valentin Nedelcu și Bogdan Dinu. 

Deși momentan, imobiliarele nu fac parte din portofoliul meu de investiții, am plecat de la acest eveniment cu informații foarte valoroase atât pe partea de achiziție și renovare a apartamentelor, cât și modul în care să gestionăm relația cu chiriași. Cum îi găsim, pe cine alegem, ce fel de condiții impunem de la bun început. Profitul se face la cumparare. Achizitia la un pret bun, poate oferii un randament mai ridicat, decat o chirie mare.

Experiența lui Bogdan și-a spus cuvantul, sfaturile oferite de el în timpul prezentarii fiind de neprețuit. Valoarea cea mai mare a venit din răspunsurile la întrebările preluate din sală. Acele lucruri nu se găsesc în cărți sau cursuri, ci le poți primii doar de la oameni care au experiență, fac asta de mult timp și s-au lovit de ele. Au trăit la firul ierbii, cum s-ar spune.  

Cele mai mari insight-uri le-am avut pe partea de renovare, cum anume poți scutii niște cheltuieli și bătaie de cap pe termen lung. Doar informațiile primite aici, îmi lasă mai mulți bani în buzunar decât a fost valoarea cursului. 

Valentin a încheiat workshop-ul cu o secțiune foarte interesantă despre taxe și impozite. Informații valoroase despre cum gestionăm relația cu ANAF-ul, cum facem declarațiile și cum ne optimizăm impozitele. 

Mă bucur foarte mult că există varianta înregistrată a acestor două zile pline de informații.

Încă mai e perioada de pre-order, în care beneficiezi de reducerea de 30%.  Găsești aici linkul de comandă a înregistrărilor video. 

PS: e un must-see, pentru cine are chiriași sau vrea să facă investiții în direcția aceasta.

Cu drag, 
Răzvan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.