Am început 2020, cu forțe proaspete! Ediția numărul 8 de Timinvest a fost dedicată investițiilor financiare cu un risc mediu.

Luca Dezmir a deschis seara, vorbind în rubrica 5 minute de finanțe personale, despre nivelele de energie financiară.

În prima parte a întâlnirii am analizat evoluția pieței de capital din România, în 2019. Am dezbătut care au fost principalii factori care au contribuit la creșterea indicelui BET cu peste 35%, am discutat puțin despre evoluția din 2018 dar și despre estimările de dividende pentru anul în curs și perspective de viitor.

În partea a doua a întâlnirii, Luca Dezmir a avut o prezentare depre cum poți să mai recuperezi banii de la un broker dacă acesta a dat faliment. Luca a trecut deja prin 3 falimente ale brokerilor, iar de la 2 dintre ei și-a recuperat banii. Au fost informații foarte valoroase și sfaturi de bun simț pe care poate nu le luam în considerare decât atunci când e prea târziu.

Recomandarea de lectură pentru aceasta ediție a fost cartea lui Benjamin Graham: Investitorul inteligent.

În 12 februarie ne vedem la o nouă ediție Timinvest, în care vorbim despre investițiile financiare cu un grad de risc crescut.

Mulțumim sponsorului XTB, care ne sprijină în organizarea fiecărei întâlniri.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la următoarea agendă.

Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

PS: dacă cunoști pe cineva din Timișoara sau împrejurimi, care e interesat de astfel de întâlniri, dă-i de știre despre Timinvest. Evenimentele sunt gratuite, iar dorința noastră e să formăm o comunitate din care să învățăm unii de la ceilalți.

Cu drag,
Răzvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.