Cum a fost la prima ediție Timinvest?

Am început un capitol nou. Timinvest tocmai s-a transformat dintr-o idee frumoasă în realitate.

Feedback-ul primit și reacțiile oamenilor prezenți în sală au fost încurajatoare, semn că există interes pentru astfel de întâlniri și pentru ideea de a închega o comunitate locală, cu ajutorul căreia să învățăm unii de la ceilalți prin prisma experiențelor avute.

Luca Dezmir a început seara cu o minisesiune de 5 minute de finanțe personale. Extras din prezentarea de azi: finanțele personale ar trebui să fie acea disciplină care se ocupă de cum faci banii și mai departe de ceea ce faci cu ei. Managementul banilor se referă nu doar la cum îi cheltuiești ci la cum îi economisești, cum îi investești, relația cu băncile, cu societățile de asigurări, planul de pensie și ceea ce se vorbește foarte puțin în finanțele personale din România, managementul averii.  

A continuat invitatul special, Valentin Sodolescu de la Sodolescu Imobiliare, care ne-a vorbit despre ce anume se caută de închiriat în Timișoara pe sectorul de apartamente. Iar de aici a pornit o întreagă discuție, cu întrebări și informații foarte valoroase primite din public.

După lungi discuții captivante și interesante, am încheiat prin a afla care sunt informațiile de interes pentru întâlnirile viitoare.

Următoarea întâlnire Timinvest, va fi în iulie, în care vorbim despre investițiile cu un risc mediu.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la agenda întâlnirii. Te invit acolo să îți rezervi locul în sala ?

Cu drag,
Răzvan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *