Am așteptat aproape un an de zile evenimentul lui Tony Robbins de la Londra. Cu 11 luni înainte de eveniment aveam deja biletele cumpărate, pentru că în perioada respectivă beneficiasem de early bird pentru bilete gold cu 60% off, la un preț de 600 lire/bilet. Faptul că au fost gold, sună premium nu-i așa? Eh, sectorul gold e cel mai din spate, pentru că în fața noastră mai erau vip, ruby, diamond și solitaire, cele din urmă costând 8000 lire.

Ajunși la fața locului am constatat că biletele gold au fost o alegere foarte inspirată, deoarece aranjamentul sălii a fost excepțional. Din orice punct am fi văzut aproape la fel, datorită celor 7 ecrane gigant montate deasupra.

13.000 de oameni prezenți în sală au făcut ca evenimentul să fie sold out. S-a organizat într-o enormitate de sală modulară, la Excel London, dacă erau 100.000 de oameni cu siguranță aveau unde să-i bage.

În videoclipul de mai jos am făcut un scurt rezumat cu atmosfera incenciară din sală.

Ziua 1

Deși mă așteptam să stăm la o coadă imensă având în vedere numărul mare de participanți, am rămas surprins cât de bine erau organizați pentru înregistrarea participanților.

Au scanat QR code-ul de pe telefon, mi-au pus brățară, am primit workbook-ul și aia a fost tot. 30 de secunde, la foc automat. Erau pe puțin 20 de stand-uri la care se făcea înregistrarea.

La 11:20 a început show-ul. Pe scenă, a urcat echipa de animatori, au dat drumul la muzică și au făcut încălzirea pentru Tony, 40 de minute.

Pe repede înainte, de la 12 la 21:30 Tony a fost de neoprit. O adevărata forță a naturii. Mereu în centrul atenției, a vorbit/urlat/dansat continuu. Și când spun încontinuu mă refer că nu a făcut nici măcar o pauză de țigară. 9 ore jumate. La fiecare 20-30 de minute ne ridica nivelul de energie prin muzică antrenantă. Aveam impresia că suntem la un concert în toată regula.

Ultimele 2 ore din ziua 1, le-a dedicat provocării de a trece prin cărbuni încinși. Am făcut o meditație, ne-a motivat și ne-a crescut nivelul de energie pentru a avea curajul necesar să trecem prin jar. A fost o experiență fantastică. Am rămas surprins de câte putem face atunci când ne concentrăm cu adevărat la un obiectiv. Deși am avut o oarecare teamă la începutul pregătirii, în momentul în care am trecut prin acei cărbuni încinși, nu am simțit nimic altceva decât o ușoară căldură.

Ziua 2

A început la 8:30 iar Tony nu a fost prezent. Ne anunțase cu o seară înainte că are probleme cu vocea și nu poate vorbi 2 zile consecutiv. Pe scenă i-a luat locul Joseph, colaboratorul lui. Foarte hazliu tipul, pentru un moment am avut impresia că e Eddie Murphy pe scenă. Până seara târziu am făcut exerciții din workbook și am dansat la fiecare jumătate de oră.

Ziua 3

A început din nou la 8:30, iar la 10 a apărut Tony pe scenă. S-a simțit instant cum a crescut nivelul de energie în sală. 8 ore a fost de neoprit, în stilul lui caracteristic.  Seara a fost închisă de Pitbull, care a avut un concert, iar între melodii a povestit cum l-a ajutat Tony să treacă prin etapele dificile.

Ziua 4

A fost dedicată sănătății. Știind că nu mai vine Tony, am ales să nu participăm la eveniment în ultima zi. Deși suntem de cursă lungă și obișnuiți cu evenimentele de dezvoltare personală, am simțit că nu mai putem. Nu mai intra informație. Oricât încercam să ne concentrăm, să facem exercițiile, nivelul de concentrare era la minim iar oboseala își spunea cuvântul.

În loc de concluzie

Am rămas impresionat de organizare, având în vedere că erau 13.000 de participanți, nu am stat mai deloc la cozi. Avea o echipă de peste 100 de voluntari care ne găseau locuri libere și ne îndrumau prin sală. Ce mi-a plăcut mai puțin a fost faptul că Tony Robbins a fost prezent doar 2 zile din 4, iar cât a lipsit el de pe scenă s-a alocat foarte mult timp pentru vânzări de produse. Au fost ore întregi în care au făcut exerciții și au povestit de Business Mastery, eveniment la Rotterdam în iunie, unde biletul e 9000 de lire.

Una peste alta, evenimentul a fost excepțional. S-a meritat atât investiția cât și așteptarea. Pentru cine vrea să vadă un eveniment la un alt nivel, chiar merită să meargă măcar o dată în viață la Tony Robbins.

PS: Dacă nu ai văzut filmul I am not your guru, de pe Netflix, ți-l recomand cu căldură. Arată în film cum se organizează un eveniment de genul acesta, cu Tony Robbins în rolul principal.

Cu drag,
Răzvan.

2 Thoughts on “Cum a fost la Tony Robbins – Unleash the Power Within”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.