Salut, sunt Răzvan Stan și sunt un entuziast al tehnologiei, dezvoltării web, educației financiare și investițiilor.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul dezvoltării web și cu o solidă bază în economie, am reușit să îmbin pasiunea cu profesionalismul în fiecare proiect pe care l-am abordat.

Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Timișoara în 2011, unde mi-am completat studiile cu un masterat.

Educația mea formală a fost întotdeauna completată de o dorință neîntreruptă de autoîmbunătățire. Am participat la numeroase cursuri și programe de formare profesională, inclusiv la un curs de Coaching acreditat ANC la Școala Pleiade din București între 2017 și 2018.

Începând cu 2017, am intrat în lumea investițiilor pe bursă, o călătorie pe care am împărtășit-o pe site-ul meu prin articole detaliate despre drumul spre libertate financiară și lecțiile valoroase învățate pe parcurs.

În perioada 2019 – 2022, am făcut o tranziție semnificativă de la mentalitatea de angajat la cea de antreprenor. Astăzi, conduc cu mândrie o echipă de specialiști dedicată oferirii de servicii web complete, de la dezvoltarea de site-uri WordPress la soluții personalizate de integrare API și consultanță în inteligență artificială. Portofoliul nostru de clienți include companii cu cifre de afaceri anuale între 150 și 750 mii euro, cărora le oferim soluții inovatoare și personalizate.

Background-ul meu economic și abordarea de investitor îmi facilitează înțelegerea profundă a specificului fiecărei afaceri și traducerea nevoilor de business în cerințe tehnice eficiente. Această sinergie între tehnologie și afaceri este esențială în ceea ce fac.

În curând, voi lansa pe site-ul agenției un spațiu dedicat pentru a-ți prezenta mai multe despre activitatea mea profesională, inclusiv studii de caz și un portofoliu detaliat al proiectelor la care am lucrat. Aici vei putea vedea cum am ajutat diverse companii să-și transforme viziunile în realitate digitală, prin soluții web inovatoare și personalizate.

Deși pasiunea mea pentru educație financiară și investiții continuă, aceasta a devenit mai mult un hobby gestionat pe pilot automat, cu accent pe investiții pe termen lung la bursă. Acum, focusul meu principal este să ofer servicii de calitate superioară în domeniul dezvoltării web prin agenția mea, garantând soluții care aduc valoare adăugată afacerilor clienților noștri.

Pe lângă activitatea profesională, mă bucur să împărtășesc gânduri și perspective pe blogul meu, unde vei găsi articole despre educație financiară și alte subiecte care îmi stârnesc interesul. Consider că partajarea cunoștințelor și experiențelor personale este vitală în construirea unei comunități puternice și informate.

Pentru a rămâne conectat și a afla mai multe despre proiectele mele actuale și viitoare, te invit să mă urmărești pe Facebook, Instagram, LinkedIn și X. Aștept cu nerăbdare să interacționăm și să construim conexiuni valoroase.

Îți mulțumesc că ai petrecut timpul citind despre mine și călătoria mea. Sunt mereu deschis la noi provocări și oportunități de colaborare, așa că nu ezita să iei legătura pentru orice proiecte sau idei ai în minte.

Împreună, putem transforma viziuni în realități digitale impresionante și să aducem un plus de valoare afacerii tale. Sper să ne auzim curând!

Cu entuziasm și profesionalism,
Răzvan Stan