Salut, sunt Răzvan Stan și visul meu e ca prin exemplul propriu să le arăt celor interesați că-și pot depăși condiția chiar dacă trăiesc în România.

Vei găsi aici călătoria mea în drumul libertății financiare și lecțiile învățate atât din experiența proprie cât și din experiența altora.

Sunt master coach acreditat ANC în urma cursurilor urmate la Școala Pleiade (vezi aici la ce te poate ajuta coachingul și cum poți lucra cu mine).

Lucrez în IT de mai bine de zece ani, iar în prezent la o companie foarte mișto din Timișoara (front-end developer la [e-spres-oh]).

Pe lângă coaching și programare sunt pasionat de psihologie și dezvoltare personală având un puternic background economic în urma facultății de Științe Economice, unde am îmbinat IT-ul cu economia la masterul de Sisteme Informaționale pentru Afaceri.

Numitorul comun între toate acestea este o altă pasiune și anume educația financiară.

De câțiva ani citesc tot ce îmi pică în mână pe teme financiare, iar de anul trecut am dus totul la un alt nivel, atât din punct de vedere al dezvoltării mele cât și a investițiilor făcute. Vei găsi în detaliu pe blog rezultatele mele financiare precum și lecțiile învățate. (citește aici un rezumat al rezultatelor pe 2017)

În prezent mă ocup de investiții pe bursă la BVB, trading forex și investiții în criptomonede. (citește aici experiențele pe care le-am avut pe piața de cripto)

Coachingul imi accelează îndeplinirea visului și îmi oferă instrumentele necesare pentru a-ți putea oferi ție o experiență mai bună în rezolvarea problemelor cu care te confrunți când vine vorba de planul tău financiar sau de gestionarea emoțiilor atunci când operezi pe piețele de capital.

Ce nu vei găsi aici?

Ponturi de investiții.
Am să detaliez experiențele mele cât și rezultatele avute, însă nu voi face nici o recomandare de investiție, fiecare e responsabil să treacă prin filtrul său toate informațiile citite pe acest blog înainte de a face investiții financiare.
Mă feresc să ofer ponturi în investiții deoarece nu îmi asum profitul și nici pierderea suferită pe baza unor informații care le-ai putea citi aici.

Nu voi vinde produse financiare. Nu sunt afiliat cu nici o instituție bancară sau financiară.

Cel mult îți voi oferi câteva alternative la problemele tale și utilizând instrumente de coaching vom găsi împreună acea soluție care se potrivește cel mai bine pentru nevoile tale.

Te pot ajuta însă să descoperi care sunt acele cauze pentru care nu reușești să implementezi un obicei sănătos în gestionarea banilor tăi personali. Poate că ai auzit cât de important este să pui deoparte 10% în fiecare lună din tot ceea ce câștigi dar cu toate astea vezi cum trec luni la rând și nu reușești să te ții de acel lucru deși știi că e un pas esențial pentru eliberarea ta financiară.

Poate că ai reușit să pui deoparte o anumită sumă și știi cât de important e să pui banii să muncească pentru tine dar totuși nu faci nimic în privința asta.

Poate te chinui să scapi de datorii și nu reușești, iar tot ce faci este să iți plătești o parte din datorii dar pană la final te trezești că iarăși nu îți mai ajung banii.

Poate îți dorești să pui bani deoparte dar nu reușești pentru că mereu intervine câte ceva și ai nevoie de bani atunci.

Poate că deși câștigi o sumă mare de bani, ca urmare a unei strategii de investiții, din cauza gestionarii emoțiilor ajungi să pierzi tot ce ai realizat inainte.

Indiferent care este obiectivul tău financiar, prin instrumente de coaching, împreună o să găsim acele soluții care chiar funcționează pentru tine.

Dacă vrei să lucrăm în mod concret la situația ta financiară, trimite-mi un mesaj pe facebook sau pe email: contact @ razvanstan.ro