pași prin care să înțelegi cum se fac investițiile la bursă

Vezi cum

Trăim vremuri interesante, iar o vorbă înțeleaptă spune că pe criză se fac cei mai mulți bani.

Pregătește-te pentru momentul în care va trebui să fii pregătit! - Este mesajul pe care îl transmit oamenilor, în ultimii 2 ani în sedințele de coaching financiar și la întâlnirile Timinvest.

O dată cu aceste mișcări ample de pe burse sunt asaltat cu întrebări din partea oamenilor care se gândesc să investească și nu știu de unde să înceapă. De aceea am grupat sub forma unui curs format din 10 emailuri, cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului în ședințele de coaching, mesaje la articolele scrise precum și în testimonialele de la Timinvest.

Dacă te gândești cum să investești la bursă dar nu știi de unde să începi, am pentru tine următoarea recomandare și singura de altfel: investește mai întâi în educația ta, pentru că îți va aduce cel mai bun randament.

Înscrie-te acum la curs, ca să îți clarifici lucrurile de bază. Nu face greșeli de începător prin care să-ți pierzi banii economisiți, încercând să investești în ceva ce nu înțelegi.

Lucrurile se miscă cu o viteză amețitoare și de aceea pe timp de criză, viteza de reacție este esențială!

Cum se desfășoară cursul

În fiecare dimineață, timp de 10 zile, primești de la mine un email care are ca scop clarificarea acelor termeni care sunt esențiali și pe care trebuie să îi știi cu ochii închiși înainte să bagi vreun leu în contul de tranzacționare.

Fiecare email conține explicații pe scurt, precum și resurse suplimentare pentru a aprofunda acel subiect.

Cursul este structurat după cum urmează:

Costul acestui curs este de 200 de lei.

Vreau să mă înscriu

200 ron - o singură plată

Desigur, toate aceste informații le poți găsi gratuit pe internet, însă trebuie să citesti sute de pagini și să aloci zeci sau chiar sute de ore.

Întrebarea e: plătești cu bani sau cu timp?

Pentru cine este acest curs

  • pentru cei care vor să investească pe burse și să profite de cele mai mari căderi de la criza din 2008 încoace.
  • pentru cei care caută răspunsuri succinte și la obiect referitoare la bursă
  • pentru cei care nu știu de unde să înceapă și ce să aleagă din multitudinea de informații
  • pentru cei care au informații vagi despre bursă

Toate informațiile sunt doar în scop educativ și nu un îndemn la tranzacționare. Nu vei primi recomandări de investiție sau ponturi, ci doar informații din ceea ce eu am incercat și lecțile pe care le-am învățat.

Cine sunt eu

Sunt Răzvan Stan, coach financiar, investitor la bursă (atât la BVB în acțiuni și obligațiuni corporative cât și pe piața internațională), trader pe piața forex și mărfuri, investitor în criptomonede. Experiența mea cu bani reali în acest domeniu este din 2017. Sunt co-fondator și organizator al întâlnirilor Timinvest (comunitatea investitorilor din Timișoara). Scriu despre educație financiară și psihologie investițională. Pe blog sunt articole despre parcursul meu spre libertate financiară.

Lucrez în IT de 10 ani, iar experiența acumulată de-a lungul timpului, în acest domeniu m-a ajutat să îți facilitez experiența de învățare în acest program.

Dacă crezi că te pot ajuta cu ceva din experiența mea, ne auzim la curs.

PS: răspund personal la fiecare reply al emailurilor din curs și vin cu completări acolo unde este cazul.

Acest curs este realizat în colaborare cu Valentin Nedelcu

Coach & Trainer financiar, consultant fiscal, investitor cu peste 15 ani de experiență, fondatorul comunității ȘtiințaBanilor.

Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale. În paralel, mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanța și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel national și internațional, în calitate de consultant fiscal. În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 1000 de persoane în ultimii 3 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.

Vreau să mă înscriu

200 ron - o singură plată

Pentru orice informații îți stau la dispoziție. Scrie-mi pe razvan@razvanstan.ro și îți răspund cu drag.

Mult succes și investiții chibzuite.

© Răzvan Stan