Începe cursul acum și îți trimit prin email timp de 12 zile, pași simpli prin care să înțelegi cum se fac investițiile la bursă. O luăm de la zero, nu ai nevoie de alte cunoștințe.

Pe tot parcursul programului, am să-ți fiu alături. De fiecare dată când ai întrebări suplimentare, îți răspund cu drag.

Cu ce rămâi după acest curs

  • vei ști cum să îți alegi un broker
  • vei ști cum să investești în acțiuni, obligațiuni, ETF-uri și alte instrumente financiare
  • vei ști ce fel de taxe se plătesc, unde și când.
  • poate cel mai important, vei putea să iei singur decizii pentru viitorul tău financiar, în cunoștință de cauză.

Hai să-ți spun cum se desfășoară acest program. Imediat ce te-ai înscris, eu îți voi trimite pe email în fiecare dimineață, înformații elementare și resurse din care poți să aprofundezi mai mult.

Dacă e ceva ce nu ai înțeles, scrie-mi pe email și revin cu completări suplimentare și cu soluții la situația ta particulară. E ca și cum ai avea propriul tău coach, în acest proces de învățare.

Vezi mai jos ce cuprinde fiecare email și ce au spus oamenii care deja au trecut prin acest proces.

De ce este acum un moment bun să înveți cum să investești la bursă?

Pentru că trăim vremuri interesante , iar o vorbă înțeleaptă spune că pe criză se fac cei mai mulți bani.

Pregătește-te pentru momentul în care va trebui să fii pregătit! - Este mesajul pe care îl transmit oamenilor, în ultimii 2 ani în sedințele de coaching financiar și la întâlnirile Timinvest.

O dată cu aceste mișcări ample de pe burse sunt asaltat cu întrebări din partea oamenilor care se gândesc să investească și nu știu de unde să înceapă. De aceea am grupat sub forma unui curs format din 10 emailuri (+ încă 2 bonus), cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului în ședințele de coaching, mesaje la articolele scrise precum și în testimonialele de la Timinvest.

Dacă te gândești cum să investești la bursă dar nu știi de unde să începi, am pentru tine următoarea recomandare și singura de altfel: cea mai bună investiție pe timp de criză este în educația ta, pentru că îți va aduce cel mai bun randament.

Înscrie-te acum la curs, ca să îți clarifici lucrurile de bază. Nu face greșeli de începător prin care să-ți pierzi banii economisiți, încercând să investești în ceva ce nu înțelegi.

Lucrurile se miscă cu o viteză amețitoare și de aceea pe timp de criză, viteza de reacție este esențială!

Cum se desfășoară cursul

În fiecare dimineață, timp de 10 zile, primești de la mine un email care are ca scop clarificarea acelor termeni care sunt esențiali și pe care trebuie să îi știi cu ochii închiși înainte să bagi vreun leu în contul de tranzacționare.

Fiecare email conține explicații pe scurt, precum și resurse suplimentare pentru a aprofunda acel subiect.

Cursul este structurat după cum urmează:

Desigur, toate aceste informații le poți găsi gratuit pe internet, însă trebuie să citesti sute de pagini și să aloci zeci sau chiar sute de ore.

Întrebarea e: plătești cu bani sau cu timp?

Pentru cine este acest curs

  • pentru cei care vor să investească pe burse și să profite de cele mai mari căderi de la criza din 2008 încoace.
  • pentru cei care caută răspunsuri succinte și la obiect referitoare la bursă
  • pentru cei care nu știu de unde să înceapă și ce să aleagă din multitudinea de informații
  • pentru cei care au informații vagi despre bursă

Toate informațiile sunt doar în scop educativ și nu un îndemn la tranzacționare. Nu vei primi recomandări de investiție sau ponturi, ci doar informații din ceea ce eu am incercat și lecțile pe care le-am învățat.

Ce spun cei care au parcurs deja acest curs

Cursul lui Razvan îți oferă baza în a începe să investești. În plus, este structurat atat de bine, încat creierul tău nu are timp să obosească cu prea multă informație dintr-o dată. Nu mi-am imaginat că în 10 zile voi înțelege termene care altădată păreau simboluri chinezesti. Recomand cu caldură.

— Iulia Ivan

Mulțumesc Răzvan Stan, datorită ție și a acestui curs am economisit cea mai importantă resursă a mea, și anume "timpul", pe care de altfel l-am petrecut alături de fetița mea :). Cursul conține informații pe care dacă le căutam singur nu aș fi ajuns la un rezultat satisfăcător, mi-ar fi luat mult timp, chiar și așa, nu știam unde să caut, ce anume, etapele și riscurile, cum încep să tranzactionez și multe altele.

Un curs foarte bine structurat,etapizat și la subiect, pe înțelesul tuturor celor care sunt la început și nu numai , având toate informațiile și răspunsurile la întrebările care le aveam despre bursă/tranzacții/crypto. Îți mulțumesc încă o dată și mult succes în tot ceea ce faci!

— Mirel Matei

Pentru o persoană care este la început de drum în domeniul investițiilor, instrumentelor financiare și burselor de valori acest curs este forte util. Este bine structurat, materialele sunt prezentate într-o manieră ușor de înțeles, chiar și pentru persoanele care nu au cunoștințe în domeniu. Pe mine cel mai mult m-a ajutat acest curs să fac ordine în toate informațiile pe care le-am acumulat, să fac o clasificare și acum știu care sunt instrumentele financiare în care vreau să investesc (desigur făcând în prealabil un studiu mai amănunțit în acest sens). Este un început de drum foarte bun, acum nu mai stau să pierd timpul pe diverse site-uri, știu foarte bine ce informații să caut și unde să le găsesc.

Deasemenea, echipa este profi, de fiecare dată când am avut o nelămurire, am primit răspuns la toate întrebările adresate în aceeași zi.

— Natalia Pagu

Recomand acest curs tuturor celor care vor să pornească pe drumul investițiilor la bursă și nu știu de unde să înceapă. Pe lângă asta salvezi cea mai importantă resursă și anume timpul.

Acestea sunt motivele pentru care am apelat la cursul lui Răzvan. Personal, sunt foarte mulțumit de resursele pe care Razvan mi le-a pus la dispoziție prin cursul lui. Informațiile sunt succinte, catchy și însoțite de o serie de exemple care te vor ajuta să înțelegi mai bine noțiunile legate de investiții și burse. Totodată, poți apela oricând la ajutorul lui Răzvan dacă ai neclarități sau nevoie de ajutor pe anumite topicuri.

— Adrian Banea

Cursul acesta mi-a oferit claritate, structură și ordine în idei. Informațiile sunt valoroase și sunt exact ce ai nevoie să înțelegi noțiunile generale pentru a face primii pași în lumea investițiilor, dar nu de a investi încă. Consider că este mai mult de învățat decât atât și acesta e doar un plus de valoare pe care îl primești la început când cochetezi cu ideea. Am parcurs toate mail-urile și toate recomandările de filme sunt foarte tari pentru relaxare. Vă recomand acest curs!

— Dorin Brănescu

A fost un curs simplu și la obiect. Un start în această lume a investițiilor.

— Alexandru Pascal

Mulțumesc pentru acest curs. A fost ce aveam nevoie, o informație sintetică livrată o dată pe zi în cantitate asimilabilă.

— Victor Ghergheles

Cine sunt eu

Sunt Răzvan Stan, coach financiar, investitor la bursă (atât la BVB în acțiuni și obligațiuni corporative cât și pe piața internațională), trader pe piața forex și mărfuri, investitor în criptomonede. Experiența mea cu bani reali în acest domeniu este din 2017. Sunt co-fondator și organizator al întâlnirilor Timinvest (comunitatea investitorilor din Timișoara). Scriu despre educație financiară și psihologie investițională. Pe blog sunt articole despre parcursul meu spre libertate financiară.

Lucrez în IT de 12 ani, iar experiența acumulată de-a lungul timpului, în acest domeniu m-a ajutat să îți facilitez experiența de învățare în acest program.

Dacă crezi că te pot ajuta cu ceva din experiența mea, ne auzim la curs.

PS: răspund personal la fiecare reply al emailurilor din curs și vin cu completări acolo unde este cazul.

Acest curs este realizat în colaborare cu Valentin Nedelcu

Coach & Trainer financiar, consultant fiscal, investitor cu peste 15 ani de experiență, fondatorul comunității ȘtiințaBanilor.

Am început să investesc pe piața de capital din anul 2005, fiind activ, mai întâi, pe piața locală BVB și pe urmă și pe piețele internaționale. În paralel, mi-am dezvoltat o carieră in domeniul financiar, lucrând pentru diverse companii de consultanța și multinaționale și ajungând până la nivelul de senior management regional. În această perioadă, am participat la proiecte de achiziții, fuziuni, divizare și optimizări fiscale la nivel national și internațional, în calitate de consultant fiscal. În 2016 am fondat blogul și comunitatea ȘtiințaBanilor, ajungând, în mai puțin de 3 ani, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

În calitate de coach & trainer financiar, am lucrat cu peste 1000 de persoane în ultimii 3 ani, oferind comunității atât expertiza mea, cât și expertiza celor mai buni specialiști pe care i-am putut găsi pe piață, în aria de finanțe personale și investiții.

Pentru orice informații îți stau la dispoziție. Scrie-mi pe razvan@razvanstan.ro și îți răspund cu drag.

Mult succes și investiții chibzuite.

© Răzvan Stan