Ai auzit de atâtea ori în jurul tău că "banii se fac greu", că "banii nu cresc în copaci" sau că "banul tot la ban trage". Probabil ești obosit deja de astfel de discuții și de problema banilor.

Și totuși, vezi în jurul tău o mulțime de oameni care câștigă foarte mulți bani și care au o viață împlinită. Și te întrebi de fiecare dată ce fac acești oameni și tu nu reușești? Ce știu ei și tu nu știi? Ce au ei în plus și ție îți lipsește?

Știi care e principala diferență între oamenii prosperi și cei care se chinuie din punct de vedere financiar? Nu este vorba că unii au moștenit foarte mulți bani sau i-au câștigat la loterie. Nici măcar faptul că provin dintr-o familie bogată nu ar face foarte mare diferență.

În realitate este mult mai simplu. Totul pleacă de la convingerile tale despre bani. De la modul în care te raportezi tu la bani. Ce simți atunci când vorbești despre bani, cum te gândești la ei și cum îi gestionezi.

Știai că în cadrul unui studiu realizat asupra a 866 de persoane, 90,65% dintre respondenți nu știau care sunt top 3 categorii pe care cheltuie cei mai mulți bani lunar? Ba mai mult, 84,3% dintre cei întrebați nu știau nici măcar ce sumă de bani cheltuie în medie în fiecare lună.

Uitându-te cu sinceritate la aceste date, cum sunt rezultatele tale?

Rezultatele tale pe termen lung sunt date de felul în care îți gestionezi banii.

ce înseamnă să ai o relație mai bună cu banii

îți faci un obicei din a ține un buget și a lucra la finanțele tale personale

înveți să îți setezi obiective S.M.A.R.T. și să te ții de ele

îți faci o imagine clară a fricilor și barierelor care te țin pe loc, pentru a le elimina

înveți să gândești structurat și planificat pentru a nu te lăsa influențat de emoții și de impulsul de moment în deciziile financiare

înțelegi ce stă în spatele fiecărei decizii financiare și înveți să iei aceste decizii "la rece"

ajungi să fii mai eficient și să folosești aceleași resurse pentru rezultate din ce în ce mai bune

cum te pot ajuta eu să ai o relație mai bună cu banii

Îți jur, la început, a fost dificil și pentru mine. Lucrez în IT de 10 ani, iar de-a lungul timpului m-am confruntat cu diverse probleme, chiar și de ordin financiar. Însă tocmai experiența din acest domeniu m-a ajutat foarte mult găsesc soluții și să gândesc mai structurat. Așa am învățat să îmi planific mai ușor finanțele personale.

M-am specializat în coaching financiar, am devenit investitor la bursă și trader pe piața Forex. Iar pe blogul personal scriu despre călătoria mea spre libertatea financiară.

În toți acești ani am descoperit foarte multe despre bani și despre relația noastră cu ei. Și am ajuns să înțeles că cele mai multe frici și bariere care stau între noi și bani sunt cele mentale.

Convingerile limitative și comportamentele tale sunt cele care te fac să nu ai o relație bună cu banii. Dacă și tu crezi că "banii sunt ochiul dracului" sau că "banii nu aduc fericirea"... dacă îți tot repeți mereu că "banii se fac greu", rezultatele nu vor apărea niciodată, iar relația ta cu banii nu se va îmbunătăți.

Ești pe cale să descoperi soluția care te va ajuta să ai o relație mai bună cu banii!

Dacă și tu te confrunți cu problemele financiare, te chinui să ajungi de la o lună la alta cu banii sau te chinui să faci mai mulți bani și confortul sau frica te țin pe loc... Dacă nu ai încredere în tine și abilitățile tale de a câștiga mai mult, de a face mai mulți bani sau de a pune banii la muncă, să lucreze ei pentru tine... te pot ajuta!

Am pregătit pentru tine 30 de email-uri, care conțin 30 de exerciții și întrebări de coaching care te ajută să te reîntorci în timp, să îți rescrii povestea și să afli care sunt cele mai mari frici ale tale. Te ajută să identifici și să spargi barierele mentale care te țin pe loc. Te ajută să elimini frustrările tale și să îți construiești o relație mai bună cu banii.

Descoperi care sunt convingerile tale limitative și cum să lucrezi la ele așa încât să le elimini și să faci loc unor convingeri pozitive. În acest program afli la modul practic cum să îți setezi obiective financiare realiste și să te ții de ele.

Scopul programului este să începi să lucrezi la relația ta cu banii și să te împrietenești cu banii!

Înscrie-te în program și învață să îți construiești o relație mai bună cu banii în 60 de zile!

Acest program este pentru tine dacă:

 • știi că ai o problemă financiară, dar amâni să lucrezi la ea până îți ajunge cuțitul la os
 • vrei să afli cum să faci mai mulți bani și să îți gestionezi mai bine resursele
 • vrei să îți descoperi convingerile limitative despre bani și să scapi de ele pentru totdeauna
 • vrei să scapi de comportamentele pe care le-ai preluat de la părinți sau din copilărie și care îți strică relația ta cu banii
 • vrei să pui bani deoparte, însă mereu există ceva care apare și îți dă planurile peste cap
 • vrei să nu mai depinzi de alte persoane din viața ta și să îți câștigi libertatea
 • ești hotărât să treci la acțiune și să îți îmbunătățești relația cu banii
 • vrei să ai un ajutor, să ai pe cineva lângă tine care să te ajute să lucrezi și să obții rezultatele pe care ți le dorești

Dacă nu ai chef să lucrezi, acest program nu este pentru tine.

Dacă te înscrii și apoi deschizi emailurile doar când îți amintești, fără să lucrezi exercițiile primite, mai bine alegi un restaurant și ieși la o cină în oraș, de banii pe care i-ai da pe acest curs. Obții rezultate doar atunci când te ții de treabă!

Iată cum funcționează programul!

La fiecare două zile, dimineața la ora 7, primești pe email de la mine, un exercițiu care conține întrebări de coaching. Exercițiile le faci pe foaie, astfel încât să fii sigur că ai confidențialitate maximă, iar dacă simți nevoia să împărtășești cu mine, eu sunt la un email distanță pe tot parcursul programului.

Scrisul de mână este terapeutic iar cu ajutorul acestuia accesăm informații din subconștient. Recomandarea mea este să îți iei o agendă sau un caiet fain pe care să-ți fie drag să lucrezi. Timp de 60 de zile va fi prietenul tău cel mai bun.

Programul este gândit pentru oameni care nu au prea mult timp, astfel că 15-20 de minute de lucru, la 2 zile sunt suficiente. Exercițiile le primești pe emailuri numerotate ca să îți fie ușor să revi la ele.

ce conțin mai exact aceste emailuri

Îți las mai jos titlul fiecăruia, ca să îți faci o idee, însă nu-ți dau mai multe detalii să nu îți alterez călătoria. Le vei descoperi pe măsură ce lucrezi.

 1. Începem curățenia
 2. Status
 3. De unde a inceput totul?
 4. Unexpected savings
 5. Viziunea ta despre bani 1/2
 6. Să ne intoarcem în copilărie
 7. Salvarea divină
 8. Viziunea ta despre bani 2/2
 9. Momente de recadrare
 10. Ține evidența
 11. Nu-i vina mea
 12. Ascultă vocile
 13. Frustrarea principală legată de bani
 14. Fă conexiuni
 15. Binele altora
 16. Credințe limitative despre bani
 17. Ce fac mai departe cu credințele?
 18. Care e teama ta?
 19. Rușinea pe plan financiar
 20. Iartă-te
 21. Momente de varf
 22. Călătoria eroului
 23. 3 secunde
 24. Dacă banii n-ar fi o problemă 1/3
 25. Dacă banii n-ar fi o problemă 2/3
 26. Dacă banii n-ar fi o problemă 3/3
 27. Identifică pierderile financiare
 28. Destinul tău
 29. Care-i harta ta?
 30. Care e destinația?

testimoniale

Glumești, Răzvan? Lucrezi la acest proiect de câteva luni? Eu zic, (știu☺), că lucrezi de câțiva ani buni…!

Da, îl recomand pe Răzvan pentru tot ceea ce știu despre Omul Răzvan, cât și despre programul ,,Îmbunătățește-ți relația cu banii tăi în 60 de zile”.

Răzvan, prin acest program, nu face altceva decât să împărtășească cu ceilalți tot ceea ce el a învățat, a înțeles, a simțit (pe propria piele), a trăit…!

Răzvan a înțeles că la baza oricărei activități pe care ai practica-o, se află relația, iar dacă în activitatea ta de zi cu zi lucrezi cu oamenii – coach, psihoterapeut, doctor, consilier, consultant, trainer, vânzător, manager etc. – știi exact ce spun: a construi relație este ABILITATEA CU GRAD DE PRIORITATE ZERO.

Mai mult, Răzvan a înțeles că FELUL ÎN CARE CONSTRUIEȘTI RELAȚIE LA JOB ESTE FELUL ÎN CARE CONSTRUIEȘTI RELAȚIE ȘI CÂND E VORBA DE VIAȚA TA PERSONALĂ, fie că vorbim de copii, de partener de cuplu, de prieteni sau de BANI. Repetăm tiparele în toate planurile vieții!

Felicitări Răzvan pentru acest program!

— Cristina Șoldan, Drd. Științe Medicale, Medicină și Antropologie

Prietenul meu Răzvan Stan a conceput un program de 60 de zile, cu 30 de emailuri de coaching, care sa te puna fata in fata cu relatia ta cu banii.

Fata in fata cu tine de fapt.

Razvan este colegul meu de la Scoala de Coaching si Masterul de Coaching Pleiade si prietenul meu. Venim din aceeasi scoala, avem mentori comuni, avem valori comune. Amandoi am lucrat mult pe relatia cu banii si pentru amandoi rezulatele se vad cu ochiul liber.

Acesta este primul lui produs pe care il recomand din toata inima.

Sunt intrebari care te pun sa gandesti si sa iti regandesti relatia cu banii.

Calitatea vietii tale este determinata in mare parte de calitatea intrebarilor pe care ti le pui.

— Valentin Nedelcu, Investitor, Fondatorul Comunității ȘtiințaBanilor.ro

Razvan este un om extraordinar şi un coach financiar foarte bine pregătit şi un profesionist. Zic asta fix prin prisma experienţei de lucru cu el în calitate de client.

Recomand cu mare încredere acest program.

"Cum sunt rezultatele tale în raport cu potențialul pe care îl ai?

Relația pe care o avem cu banii ne poate face viața mai ușoară sau, dimpotrivă, ne sabotează și în timp devine cel mai aprig dușman.

Educația financiară nu e despre a deveni zgârcit ci mai degrabă despre a învăța cum să îți gestionezi eficient și echilibrat resursele de care dispui. Și când vorbim de resurse, nu ne referim doar la bani ci și la timp. Pentru că felul în care gestionăm banii ne afecteaza timpul."

— Alina Moldovan, Coach de Performanță

începe să lucrezi

Acest program este o investiție în tine, în viitorul tău!

Îți garantez că dacă vei face exercițiile primite de la mine, la finalul celor 60 de zile, vei avea cel puțin dublul banilor investiți în acest program. În săptămâna a 2-a din acest program afli exact cum vei putea face asta!

Înscrie-te și construiește-ți o relație mai bună cu banii tăi în următoarele 60 de zile!

Pentru orice informații îți stau la dispoziție. Scrie-mi pe razvan@razvanstan.ro și îți răspund cu drag.

Zi frumoasă să ai,
Răzvan

© Răzvan Stan