Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul razvanstan.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

razvanstan.ro este administrat de Răzvan Stan, cu domiciulul pe strada Telegrafului, nr D15, Timișoara, jud. Timiș.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului razvanstan.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea cumpăra de pe răzvanstan.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Preț și modalități de plată

Prețurile prezentate sunt finale.

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare, atunci când este cazul.

Plata produselor se efectuează prin ordin de plată sau credit/debit card la plasarea comenzii online, prin intermediul procesatorului de plăți Mobilpay.

Politica de livrare a produselor

Programele și produsele disponibile pe razvanstan.ro se livrează prin curier, atunci când sunt în format fizic.

Costul de transport (în țară) este 19 RON pe colet, indiferent de numărul de produse comandate și se adaugă la valoarea facturii, ca și poziție distinctă.

În cazul produselor electronice, acesea vor fi livrate pe email, ne existând cost de transport.

Garanția pentru calitate și returnarea banilor plătiți

Orice client poate cere returnarea banilor plătiți în termen de 30 de zile, din orice motiv. După perioada de 30 de zile de la achiziționare se poate renunța la programul de membership prin simpla neplată sau prin trimiterea unui mesaj pe email razvan@razvanstan.ro. În acest caz banii nu se vor returna.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului razvanstan.ro, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea lui Răzvan Stan sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul razvanstan.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de razvan@razvanstan.ro.

Politica de confidențialitate

Respectăm dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.

Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Răzvan Stan și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Responsabilități privind produsele

Răzvan Stan nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut responsabila pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000.

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicație la distanță:

Art. 1. – Următoarele tehnici de comunicație la distantă necesită acordul prealabil al consumatorului: a) sistem automatizat de apel fără intervenție umană (automat de apel); b) telecopiator (fax) c) adresă de poștă electronică (e-mail).

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicație individuală la distanță în afara celor prevăzute la art. 1 nu este permisă dacă exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicație la distanță:

a) imprimat neadresat; b) imprimat adresat; c) scrisoare tipizata; d) publicitate tipărita cu bon de comandă; e) catalog; f) telefon cu intervenție umană; g) telefon fără intervenție umană (automat de apel, audiotext); h) radio; i) videofon (telefon cu imagine); j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil); k) poștă electronică (e-mail); l) telecopiator (fax); m) televiziune (teleshopping).

Newslettere

Cu ocazia inscrierii la Newsletter, utilizatorul va primi email-uri periodice.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra ultimelor articole de pe blogul razvanstan.ro, produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Utilizatorul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin butonul de dezabonare de la newsletter (inclus în fiecare newsletter) sau prin trimiterea unui email la adresa razvan@razvanstan.ro.

Protecția datelor personale

Scopul site-ului razvanstan.ro, în ce privește social media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promit că siguranța datelor tale este o prioritate pentru mine și că folosesc aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul razvanstan.ro, cât și pe platformele online pe care promovez produsele și serviciile (Facebook și Google).

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și Răzvan Stan. În cazul unor eventuale conflicte între Răzvan Stan și clienții săi, se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpararea produselor și serviciile listate pe razvanstan.ro