Ediția 7 de Timinvest, ultima pe 2019, a fost dedicată investițiilor imobiliare.

Interesul pentru acest subiect, a fost atât de ridicat încât sala a devenit neîncăpătoare, în urma unui număr record de participanți.

Simona Hupov a început seara cu o scurta prezentare despre finanțele în cuplu, iar mai apoi tot ea ne-a vorbit din experiență despre acele lucruri mărunte dar care sunt foarte importante când vine vorba de imobiliare. Mai exact: cât de mult contează alegerea unui arhitect bun, pregătirea actelor, relația cu constructorul, ce faci când se întârzie termenele de construcție, + multe alte provocări care apar atunci când ne apucăm de construit sau de renovat.

În partea a doua a întâlnirii, am avut o prezentare despre evoluția pieței imobiliare, atât la nivel național cât și local. Cum au evoluat prețurile pe mp2, chiriile, în funcție de zonă în Timișoara.

Recomandarea de lectură a fost Disconfort Residence. O carte foarte bună scrisă de arhitect Radu Negoita, în care prezintă planuri de case care generează un disconfort atunci când ajungem să locuim în ele. Explică pe fiecare plan în parte ce e greșit și cum ar fi trebuit făcut proiectul.

În 21 ianuarie ne vedem la o nouă ediție Timinvest, în care vorbim despre investiții financiare cu un grad mediu de risc.

Atât eu cât și Luca Dezmir, suntem pasionați de investiții și dornici de a cunoaste oameni cu care putem să vorbim aceeasi limbă. Întâlnirile sunt un bun prilej de networking și de a ne face contacte noi, de a învăța unii de la ceilalti din experiențele proprii, nicidecum să bonificăm sau să premiem oamenii care vin în sală.

Scopul acestor întâlniri, este de a genera valoare la nivel de comunitate prin care să creștem cu toții.

Mulțumim sponsorului XTB, care ne sprijină în organizarea fiecărei întâlniri.

Pe pagina timinvest.ro vor fi publicate toate detaliile cu privire la următoarea agendă. Te invit acolo să îți rezervi locul în sală.

PS: suntem pe ultima sută de metri cu platforma Timinvest online, unde vom avea toate materialele video, de la prezentările de până acum. Dacă ești interesat să vezi ce am discutat la toate cele 7 ediții, te invit să te abonezi la newsletter pe site-ul Timinvest, pentru că am sa revin acolo cu detalii pe email, la momentul respectiv.

Cu drag,
Răzvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.